sigla Medicris
Partenerul cheie pentru sanatatea si siguranta afacerii tale...
Medicris

Medicina Muncii

Pachetul de servicii oferit de cabinetul nostru cuprinde toata gama de examinari medicale necesare pentru a acoperi cerintele legislatiei si pentru a asigura sanatatea personalului dumneavoastra.

Si chiar ceva in plus...

Medicina Muncii

 

Descarca formulare utile de medicina muncii!


Parerea dumneavoastra conteaza!
Pentru a putea imbunatati calitatea serviciilor noastre, va rugam sa completati si sa trimiteti acest scurt CHESTIONAR DE SATISFACTIE pe adresa de mail office @ medicris.ro.
Va multumim!

Medicris ofera un spectru diversificat de servicii medicale de calitate, garantate de experienta si pregatirea medicilor specialisti din mai multe ramuri ale medicii.

Domeniul nostru principal de activitate este reprezentat de medicina muncii, o ramura a medicinii axata pe prevenirea si tratamentul imbolnavirilor profesionale. Activitatile curente sunt date de examinari medicale pentru angajare, controale periodice specifice oricarui loc de munca.

La acestea se adauga examinari medicale si psihologice pentru conducatorii auto amatori si profesionisti (avize tip siguranta circulatiei), agenti de paza cu si fara arma, avize port-arma.

NOU: Servicii complete de fiziokinetoterapie si recuperare medicala!
PROMOTIE: CURA FIZIOTERAPIE!!!


Oradea 410095
Str. Mihai Viteazul
Nr. 12
Telefon: 0259 479897
0374 019393
0748 111413
Fax: 0259 479897
✉ office@medicris.ro
colaboratori@medicris.ro

Copyright © 2008-2010 Medicris.
Toate drepturile rezervate.