Medicris este un cabinet medical, axat pe medicina muncii, dar si pe calitatea serviciilor medicale oferite, deoarece pacientul si implicit clientul este prioritatea noastra. Pachetul de servicii oferit de Medicris cuprinde toata gama de examinari medicale necesare pentru a acoperi cerintele legislatiei si pentru a asigura sanatatea personalului dumneavoastra.

Medicris
Medicris

DOCTORI SPECIALISTI

Pentru realizarea cat mai profesionista a acestor servicii, avem pregatita o echipa de medici specialisti, avand fiecare o experienta garantata si o pregatire profesionala foarte buna.

MOISI – IGAS NICOLETA – medic specialist medicina interna, competente ecografii generale si tiroida
~Contract CAS~
COLCERIU DECEBAL – medic primar psihiatrie, medic specialist neurologie
~Contrat CAS~
STEFAN DANA NOEMIE – medic primar ORL
~Contract CAS~
DOBRA TEODORA – medic specialist oftalmologie
~Contract CAS~
BEJAN IOANA – medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice
~Contract CAS~

MISIUNE

Medicris este o clinica specializata pe medicina muncii, mentinand un standard inalt de activitate datorita imbunatatirii continue atat a metodelor si tacticilor medicale, dar si schimbarea si actualizarea aparatelor medicale utilizate.

Misiunea serviciilor noastre este de a gasi solutii cat mai bune pentru angajator, astfel ca acesta sa nu isi puna nici angajatii si nici afacerea in pericol. Din acest motiv, noi oferim analize cat mai rapid si cat mai complex pentru a va putea ajuta in afacerea dumneavoastra, fara ca aceasta sa aibe de suferit si, bineinteles, la preturi cat mai avantajoase pentru dumneavoastra. Noi dorim doar binele afecerii dumeavoastra!

Profesionalismul incontestabil al angajatiilor nostri va va ajuta sa gasiti o solutie eficienta pentru sanatatea afacerii dumneavoastra.  

Inca din anul 2001 am incercat sa va oferim cele mai bune servicii in materie de medicina muncii, iar drept dovada ca am facut-o, inca si astazi suntem cautati si putem inca face investitii pentru a proteja sanatatea si increderea clientiilor nostri.

Echipa Medicris doreste sa va multumeasca pentru increderea acordata!